Dator service!

Våra tjänster.

Formatering


799:-

Behöver din dator en nystart? Formatering är nyckeln till att rensa bort onödigt skräp och ge din dator en fräsch början. Låt oss hjälpa dig med formateringstjänster som återställer din dators prestanda och lämnar den som ny igen. Det är dags för en ren och snabb datorupplevelse.

Backupp & formatering

1199:-

Ditt operativsystem är hjärtat av din dator. Om något går fel, är det viktigt att veta att du har en säkerhetskopia redo. Med vår backup- och återställningstjänst kan du vara säker på att ditt operativsystem och alla dina inställningar alltid är säkra. Vi ser till att du aldrig förlorar kontrollen över din dator.

Undersökning


199:-

Om du upplever problem med din dator, är vi här för att hjälpa. Vår undersökning är utformad för att ta reda på vad som stör dig mest och hur vi kan hjälpa dig att lösa det. Dela dina datorbekymmer med oss, och vi ska arbeta hårt för att hitta en snabb och effektiv lösning som passar dig. Tillsammans tar vi itu med dina utmaningar och gör din datorupplevelse smidigare.

Din service är viktig för oss!

FormateringDatorformatering är en process där all information och data på en dators lagringsenhet (vanligtvis hårddisken) raderas permanent. Det innebär att operativsystemet och alla filer på enheten tas bort. Formatering används ofta när man vill återställa en dator till sitt ursprungliga skick eller om man vill bli av med skadlig kod eller virus. Efter formatering måste operativsystemet och programvara installeras på nytt för att datorn ska kunna användas. Det är viktigt att säkerhetskopiera alla viktiga data innan formatering, eftersom de kommer att raderas permanent. 

Återställning & Backup


Backup är processen att skapa en kopia av ditt operativsystem och dess data på en säker plats, som en extern hårddisk eller molnlagring. Om något går fel med ditt operativsystem, som en krasch eller skadlig kod, kan du använda backupen för att återställa systemet till ett tidigare fungerande tillstånd. Det ger trygghet och gör det möjligt att rädda din dators prestanda och viktiga filer när det behövs.

Reparation av din dator.


När din dator har hårdvaruproblem, är vi din räddning. Vårt team av erfarna tekniker specialiserar sig på att identifiera och lösa problem med datorns fysiska komponenter, från skadade skärmar till trasiga hårddiskar. Vi är här för att ge din dator en andra chans och få den att fungera smidigt igen. Lita på oss för pålitlig och snabb hårdvarureparation.