Har Du Tekniska Problem? Låt Oss Hjälpa Dig!

Oavsett om du behöver assistans med att välja rätt enhet, reparationstjänster, eller bara vill ha tekniskt råd, finns vårt vänliga team här för att hjälpa dig. Tveka inte att nå ut till oss när som helst, och vi kommer att göra vårt bästa för att möta dina behov.


Låt oss vara din anslutning till den spännande världen av mobiltelefoner och datorer.

Vi ser fram emot att få höra från dig!


Kontakta Oss!

Här på Mobil City är vi alltid redo att hjälpa dig med dina frågor, problem och behov relaterade till mobiltelefoner och datorer. Vi är din pålitliga partner när det kommer till teknik, och vi ser fram emot att höra från dig.

 
 
 
 
 
 

Garanti & Allmänna villkor.


  1. Lagstadgad Garanti: Enligt svensk lag har du som konsument rätt till en lagstadgad garanti på minst två år för NYA produkter, inklusive mobiltelefoner. Om din mobiltelefon har ett fel som inte beror på slitage eller olycksfall under dessa två år, har du rätt att få den reparerad kostnadsfritt eller utbytt.

  2. Reparationsgaranti: Reparationsföretag kan erbjuda garantier på de tjänster de utför. Det innebär att om du får din mobil reparerad hos dem och samma problem uppstår igen inom en viss tid efter reparationen(3-månader), kommer de vanligtvis att åtgärda det utan extra kostnad.

  3. Förutsättningar för Garantin: Var noga med att läsa reparationsföretagets garantivillkor. Garantin kan ha vissa förutsättningar, som att du måste använda samma servicetekniker, inte försöka reparera enheten själv eller inte utsätta den för vatten eller andra skador.

  4. Bevara Köpkvitto: För att kunna utnyttja garantin (3-månader) bör du alltid bevara ditt köpkvitto eller kvitto från reparationen som ett bevis på när och var du köpte eller reparerade din mobil.


Det är viktigt att känna till och förstå garantivillkoren för din mobiltelefon och reparationstjänsten du väljer. Om du har frågor eller problem med din mobiltelefon bör du kontakta oss eller reparationsföretaget för att få mer information om garantin och hur du kan utnyttja den.


Vi erbjuder alltid våra kunder 3-månaders garanti på alla utförda reparationer hos oss ( Gäller ej Fuktskador).